"God is love, love is God", spune Andreea Balan pe noul ei single, intitulat God. Piesa va putea fi ascultata incepand de luni, 28 septembrie, pe posturile radio.

La 12 ani de la aparitia pe scena muzicala autohtona, Andreea Balan a pregatit o schimbare de mesaj si gen muzical, dar si de concept, sustinuta prin abordarea unei imagini noi - de la culoarea parului, pana la styling.

Trecerea de la samba, rock’n’roll, jive (pe albumul Superwoman) la pop vine din dorinta artistei de a intra si in sufletele publicului adolescentin, care cu siguranta i-a urmarit traiectoria artistica de pana acum.

“Mi-am dorit mereu sa interactionez cu cei care ma asculta si pot face asta si abordand stiluri muzicale diferite in functie de inclinatiile si profilul lor", spune Andreea Balan. "Intotdeauna am incercat sa creez un concept in jurul proiectelor mele. Muzica este menita sa transmita stari, sentimente, ea poate schimba mentalitati, poate ghida catre o stare de meditare asupra aspectelor vietii. Cea mai mare satisfactie o ai in momentul in care simti cu adevarat oamenii alaturi de tine, empatizeaza cu tine, rezoneaza cu muzica si mesajele pe care le transmiti”.

Noul single al Andreei Balan vorbeste despre relatia intre Dumnezeu si dragoste, facand conexiunea intre cele doua. “God is love, love is God” (Dumnezeu inseamna dragoste, dragostea este Dumnezeu), spune artista in piesa sa.

Discografie Andreea Balan (albume solo): Te joci cu mine (2002), Libera din nou (2002), Asa sunt eu (2004), AndreeaB (2006), Superwoman (2009).

Program concerte

  • 03 octombrie 2009 - Torino - club
  • 16 octombrie 2009 - Hunedoara - aer liber
  • 17 octombrie 2009 - Brasov - petrecere privata
  • 18 octombrie 2009 - Odobesti - aer liber
  • 25 octombrie 2009 - Jalistea - aer liber
  • 31 decembrie 2009 - Mariott - revelion - Lectia de dans x 2

Vezi aici site-ul artistei si pagina ei de myspace.