Actrita Elizabeth Taylor a anuntat, joi, pe Twitter, ca se va interna in spital pentru o interventie pe cord si le-a cerut fanilor sa se roage pentru ea.

Elizabeth, in varsta de 77 de ani, a fost dignosticata cu insuficienta cardiaca congestiva in urma cu 5 ani si a mai avut probleme cu spatele si o tumoare benigna pe creier. Actrita a facut anuntul pe pagina sa de Twitter, spunand ca vrea sa dea aceasta veste fanilor personal, inaintea presei, scrie Reuters.

"Dragi prieteni,

Vreau sa va anunt, inainte ca informatia sa ajunga in ziare, ca ma voi interna in spital pentru o interventie la inima. Aceasta implica repararea unei valve neetanse, folosind un dispozitiv care se ataseaza, fara operatie pe cord deschis, pentru ca inima sa functioneze mai bine. As aprecia daca v-ati ruga pentru mine. O sa va anunt cand se termina totul.

Va iubesc,

Elizabeth"

Taylor a imbratisat Twitter in ultima perioada, ca un mijloc de comunicare directa cu media si cu fanii. Agentul actritei a declarat ca nu mai are nimic de adaugat pe seama anuntului acesteia de pe Twitter.