Dupa o prima colaborare cu DJ Project in urma cu doi ani, pentru piesa Prima noapte, Giulia Anghelescu a devenit noua solista a trupei, informeaza Cat Music.

Incepand din aceasta luna, artista va face parte din proiectul DJ Project feat. Giulia ii va insoti in concerte pe ceilalti doi membri, DJ Gino Manzotti si DJ Maxx.

"Sunt incantata sa fac parte din DJ Project. Este ceva de suflet pentru mine si stiu ca romanii de pretutindeni si nu numai sunt in asentimentul meu. M-am numarat printre fanii acestei trupe inca de la lansarea ei. Ma bucur sa lucrez cu doi dintre cei mai profesionisti producatori din industria muzicala romaneasca si sa contribui la unul dintre cele mai notorii si in acelasi timp indragite proiecte muzicale romanesti", spune Giulia.

"Mi-am dorit mereu sa colaboram. Giulia este un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului. Aveam nevoie de o persoana cu experienta. Ii apreciam atat calitatile artistice, cat si prezenta scenica. Ea reprezinta alegerea potrivita pentru DJ Project si am simtit compatibilitatea noastra muzicala inca din momentul in care am cantat impreuna piesa Prima Noapte", spune Gino Manzotti.

Peste cateva luni Gino Manzotti si Maxx vor sarbatori impreuna cu Giulia 10 ani de cand proiectul DJ Project a luat fiinta.

DJ Project a fost creat in octombrie 2000, fiind ideea a doi DJ din Timisoara: DJ Gino Manzotti (Handke Guiseppe) si DJ Maxx (Floarea Ovidiu Nicolae). Anul urmator, au lansat primul album, intitulat Experience, iar in 2002 au iesit pe piata cu un nou disc, Spune-mi tot ce vrei.

Incepand cu toamna lui 2003, cei doi DJ au inclus-o pe Elena (Elena Batlagan) in proiect si au scos Lumea ta, al treilea material al trupei.

In 2004, DJ Project devenea trupa cu cea mai indelungata prezenta in Romanian Top 100 - 40 de saptamani cu single-ul Lumea ta, care avea sa isi inceapa cariera europeana un an mai tarziu, fiind promovata de Ministry of Sound (cea mai importanta casa de discuri din Europa).

In 2005, DJ Project a lansat un nou album, Soapte. Tot in acest an, trupa a sarbatorit cinci ani de activitate, participand la emisiunea Surprize, surprize. De asemenea, trupa a primit Discul de Aur din partea Media Services, pentru vanzari de peste 35.000 de unitati. Catre sfarsitul anului, formatia si-a lansat primul dublu album din cariera, intitulat tot Soapte.

Detalii pe pagina de facebook a trupei.

Giulia Anghelescu a pasit prima oara pe scena la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop. In acea vreme, prezentator era regretatul Ioan Luchian Mihalea.

In ianuarie 1995, a infiintat Club Giulia la cea mai tare discoteca din Galati. Tot in 1995, Giulia si-a lansat prima caseta cu melodii compuse de Adrian Ordean si Mihai Ochiu.

In '96, a facut parte dintr-un trio feminin, iar in 1998, cand clubul Giulia si-a inchis portile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicata adolescentilor. In acelasi an, au urmat alte succese: a castigat preselectia pentru Scoala Vedetelor si si-a infiintat un alt trio, din care facea parte Monica Andrei, viitoare componenta a trupei Candy si Andreea Antonescu de la fostul Andre. Formula nu a fost menita sa reziste, iar fetele s-au despartit.

In martie, 2000, Giulia s-a gandit sa-si viziteze un prieten din copilarie: Laurentiu Duta. Initial, Giulia isi dorea un material solo, dar Laurentiu i-a propus altceva: un nou trio, asa a ajuns Giulia la Candy.

Incepand din anul 2002, Giulia se muta in Bucuresti si absolva Colegiul Gheorghe Lazar. Ulterior, s-a inscris la cursurile Facultatii de Sociologie - Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret.

In anul 2004 Giulia renunta la trupa Candy optand pentru o cariera solo. Imediat lanseaza si primul album solo intitulat Giulia, de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

In octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea Cool-Mea Distractiei, la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii Kiss Adventure de la Prima TV. Giulia, alaturi de Andu Campu, a prezentat emisunea Kiss My Way, de la Kiss FM.

Cel de al 2-lea album a fost lansat in vara lui 2006. Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa Prima Noapte, dar si cu Marius Nedelcu (ex Akcent) la piesa Rain. (sursa: myspace.com/mygiulia)

Discografie (in cadrul trupei Candy): Candy (2000), O Seara Perfecta (2001), De Vis (2002), Best Of Candy (2003), Poveste (2003).

Discografie (albume solo): Giulia (2004), Fluturi (2006), Primul Pas (2008).

Vezi aici pagina de myspace a artistei.