Brian Littrell, membru al trupei Backstreet Boys, a fost diagnosticat cu gripa porcina, informeaza site-ul formatiei.

Din cauza imbolnavirii lui Brian, trupa si-a anulat show-urile din aceasta perioada. Ceilalti trei componenti ai Backstreet Boys (Nick Carter, Howie Dorough si AJ McLean) nu prezinta simptomele bolii. Ca masura preventiva, celor trei membri si echipei care se ocupa de turneu le-a fost prescris medicamentul Tamiflu.

Vezi aici site-ul lui Brian Littrell.

Brian Littrell nu este singura celebritate diagnosticata cu virusul H1N1. Si actorul Rupert Grint, din filmul Harry Potter, a contractat virusul, el declarand, ulterior: "M-am speriat prima data cand am aflat ca am gripa porcina. M-am intrebat daca o sa mor. Dar a fost ca oricare alta gripa. Am stat cateva zile in pat si m-a durut gatul".

Controversatul star rock Marilyn Manson a anuntat si el, in urma cu doua saptamani, ca sufera de gripa porcina: "Am fost diagnosticat oficial cu gripa porcina, de un doctor adevarat. Stiu ca toata lumea o sa sugereze ca m-am ales cu acest virus dupa ce am facut sex cu un porc". Promoterii concertelor sustinute de artist au dezmintit, cateva zile mai tarziu, declaratiile lui Manson, iar post-ul in care starul rock vorbea de gripa porcina a fost sters.