Formatia Bloggers - adica Mowgli, Zaitz, Laurentiu si Iulian - lanseaza luni, 12 octombrie, primul single, intitulat Ma doare o luna, informeaza Cat Music. Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga.

Single-ul trupei Bloggers vorbeste despre povestea de dragoste universala adolescentina, al carei final este privit intr-o maniera optimista. Videoclipul - unul de imagine - sustine mesajul piesei.

Filmarile au avut loc intr-unul dintre studiourile din Buftea, iar regia este semnata de Iulian Moga.

De imaginea Bloggers s-au ocupat stilisti celebri, iar initiatorul proiectului si cel care ii ghideaza si sfatuieste pe cei patru Bloggers, dar le si compune muzica, este Gabriel Huiban.

De managementul Bloggers se ocupa si Marius Mates, pe parte de impresariat artistic. Marius este implicat in impresarierea multor artisti precum Dj Project, Claudia Cream, Laurentiu Duta, David Deejay & Dony, Giulia, Deepside Deejays, Tibi Scobiola Band, Ela Rose, Aisa & Dj Yaang, Vali Barbulescu feat Damon, No 7.

Boyband-ul Bloggers este compus din:

  • Ovidiu Gabriel Botezatu (aka Zaitz) - voce si chitara - este nascut pe 21 aprilie 1984, a terminat Liceul de Muzica - Sectia Canto si in prezent este student in cadrul aceleiasi sectii la Conservator.  Pianul este una dintre pasiunile sale si a inceput sa studieze chitara clasica la varsta de 7 ani. A participat in 2007 la Eurovision impreuna cu compozitorul Gabi Huiban, cu piesa Rubber Girl. Ii admira pe Justin Timberlake, Boyz II Men, Boyzone, Backstreet Boys si Lady Gaga.
  • Laurentiu Ionut Ungurianu - voce - este nascut pe 1 februarie 1986. Laurentiu este din Vaslui si muzica este cea mai mare bucurie pentru el. Inca din copilarie, avandu-i ca exemplu pe artistii sai preferati - Michael Jackson, Boyz II Men  - Laurentiu ia lectii de canto. A participat la festivalurile Mamaia, Sulina si concursul Eurovision.
  • Ovidiu Nicolae (aka Mowgli) - voce - s-a nascut pe 14 octombrie 1989, inclinatiile sale artistice facandu-se remarcate inca din copilarie. Pe langa lectiile de canto pe care Ovidiu le ia cu celebra Crina Mardare, el este si un dansator cu acte in regula, facand parte de-a lungul timpului din trupele de dans ale Corinei, Andreei Banica, Jasmine, Oops, 3SE, Monkey Business. Ovidiu are deja experienta scenica, activand in concerte alaturi de Giulia si Lili Sandu. Impreuna cu Lili Sandu, Ovidiu are si o piesa, single-ul Lee Lee. Ovidiu ii admira pe Justin Timberlake, Britney Spears, Ciara, Christina Aguilera si Lloyd.
  • Iulian Demeter este DJ-ul trupei Bloggers si este nascut pe 5 septembrie 1991. Iulian si-a descoperit pasiunea pentru mix-uri inca de mic copil, prolificul compozitor Gabriel Huiban, ascultandu-i set-urile si descoperindu-i talentul. Iulian a facut parte din trupele dans ale multor artisti precum: DJ Yaang & Aisa, Yanna, Chicago, Lili Sandu, Giulia si Andreea Balan si a participat de-a lungul timpului la festivaluri precum Eurovision, Mamaia, Callatis. Artistii internationali care l-au influentat pe Iulian in drumul ales sunt B2K, Big Bang, Omerion, Michael Jackson si Chris Brown.