Starul american Madonna nu mai vrea sa-si auda piesele vechi, ca Holiday si Like A Virgin, informeaza The Sun. "Regina muzicii pop" a recunoscut ca trebuie sa se roage de reprezentantii magazinelor si restaurantelor sa nu mai difuzeze muzica ei.

"Nu vreau sa ma laud, dar intotdeauna sunt puse piesele mele mai vechi cand ma aflu intr-un magazin sau altundeva", spune Madonna. "De obicei este vorba de piese de care sunt realmente satula".

"Dintr-un motiv sau altul, oamenii cred ca atunci cand te duci intr-un restaurant sau cand te duci la shopping, vrei sa auzi una dintre propriile piese".

"De obicei e vorba de Like A Virgin - si pe asta nu vreau sa o aud".

De curand, vedeta si-a oferit una dintre perechile preferate de pantofi marca Christian Dior in cadrul unei actiuni caritabile. Scopul organizatiei care a pus la punct evenimentul a fost sprijinirea educatiei tinerilor tigani din Romania.

Actiunea vine la aproape trei luni de la concertul sustinut de Madonna in Romania. In cadrul spectacolului, artista a sustinut un discurs in care a avertizat ca discriminarea romilor din Europa de Est trebuie sa inceteze. Apelul a fost primit cu huiduieli de mii de spectatori.