Miguel Angel Valenzuela (Miguelito pe numele sau de scena) a fost inclus in Cartea Recordurilor, informeaza People en Espanol, citat de bestmusic.ro. Miguelito are doar 10 ani si a fost declarat cel mai tanar artist nominalizat vreodata la premiile Grammy.

Nascut in Puerto Rico, pe 5 ianuarie 1999, Miguelito a lansat, pana in prezent, trei discuri. Tanarul a fost nominalizat la Grammy Latino in 2007, pentru albumul Mas Grande Que Tu. De asemenea, micul artist a mai primit doua nominalizari si chiar a reusit sa castige, in 2008, primul sau Grammy Latino la categoria "Mejor Album Infantil".

Cariera muzicala a lui Miguelito se datoreaza mamei sale, care si-a dorit intotdeauna sa fie cantareata, dar n-a reusit. In prezent, aceasta este backing-vocal pentru fiu ei.

Discografie Miguelito: Mas Grande Que Tu (2006), El Heredero (2007), Los Pitchers (2009).

Vezi aici pagina de myspace a lui Miguelito.

Miguelito nu este primul copil-minune al lumii muzicale. In toamna lui 2008, World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale) a declarat-o pe Cleopatra "cel mai de succes tanar artist" si a numit-o "cel mai de succes tanar artist care a inregistrat o piesa situata pe locul intai in topurile nationale", "cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album", "cel mai tanar artist care a cantat live in fata unei audiente mari", "cea mai bine platita tanara artista", "cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV".

In plus, piesa Ghita a depasit recordul detinut de francezul Jordy, care a inregistrat un succes similar in Franta, la 4 ani si jumatate. Francezul era cu un an mai mare ca micuta moldoveanca, atunci cand melodia sa, Dur dur d'etre bebe, intra pe piata anilor '90.