Cantareata de origine germana Sandra Ann Lauer, fosta sotie a muzicianului si producatorului roman Michael Cretu, a declarat ca doreste sa publice o carte. Artista a scris de-a lungul timpului mai multe povesti pentru cei mici, care ar putea fi grupate intr-un volum. Supranumita regina muzicii disco a anilor '80, Sandra va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 6 noiembrie, informeaza Project Events.

Sandra a fost casatorita vreme de aproape 20 de ani cu Michael Cretu, care i-a fost, de asemenea, compozitor si producator. Cei doi au impreuna doi copii (gemeni): Nikita si Sebastian. Sandra considera ca unul dintre motivele pentru care trebuie sa se trezeasca dimineata este pentru a vedea zambetul copiilor sai si fetele pe jumatate adormite.

Seara, la culcare, artista petrecea minute in sir citindu-le celor mici povesti si, de fiecare data, simtea nevoia sa modifice putin sfarsitul textelor, care era prea trist. Pentru a nu mai exista decat povesti cu final fericit, Sandra a scris povesti pentru cei mici, pe care le spunea mereu copiilor ei inainte de culcare. Dorinta ei este ca intr-o zi sa le publice pe toate intr-o carte.

Supranumita regina muzicii disco a anilor '80, Sandra va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 6 noiembrie. Concertul din Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului Back To Life, lansat de artista germana anul acesta. In deschiderea evenimentului va canta italianul Francesco Napoli.

Sandra Ann Lauer s-a nascut in Saarbrucken, Germania, pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost Maria Magdalena, in anul 1985. De asemenea, vocea ei a mai fost folosita si pentru proiectul Enigma, creat de fostul sau sot, Michael Cretu.

Fanii care vor sa retraiasca atmosfera anilor ’80 prin muzica Sandrei si a lui Francesco Napoli pot achizitiona biletele la concert de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta, de la magazinul Muzica si online de pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro.

Biletele sunt impartite pe categorii, cu urmatoarele preturi:

  • V.I.P. - 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 170 lei
  • Categoria III - 140 lei
  • Categoria IV - 110 lei
  • Categoria V - 80 lei

Concertul din Romania este organizat Project Events, compania care a adus-o pentru prima oara pe scena Salii Palatului pe celebra artista C.C. Catch. Aici gasiti o cronica si o fotogalerie a concertului sustinut de C.C. Catch in Romania.