She's Out Of My Life, Wanna Be Startin' Something si Beat It au fost postate zilele acestea pe site-ul oficial Michael Jackson, ca un preview la dublul disc This Is It, care apare pe 26 octombrie pe plan international.

Dublul CD This Is It apare in America de Nord pe 27 octombrie. O pelicula cu acelasi nume va rula in perioada 28 octombrie - 12 noiembrie in Romania - in Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara, Pitesti, Cluj Napoca si Iasi.

De curand, un pasaj video in care Michael Jackson canta piesa Human Nature a fost postat pe internet. Detalii aici.

Pe 12 octombrie a aparut un nou cantec al lui MJ, intitulat tot This Is It. Melodia a ridicat o serie de probleme imediat dupa lansare, deoarece s-a aflat ca melodia a fost inregistrata de un cantaret portorican obscur, in urma cu 18 ani. In plus, Paul Anka, co-autor al melodiei, a amenintat ca va intenta un proces pentru a-i fi recunoscute meritele.

Chiar si dupa moartea sa, MJ se situeaza printre cei mai apreciati artisti din lume. De curand, Regele muzicii pop a primit cinci nominalizari la American Music Awards, in ciuda faptului ca mai multe ziare de prestigiu din Statele Unite au contestat dreptul lui MJ de a concura.

She's Out Of My Life

Wanna Be Startin' Something

Beat It