Dupa Losing Control si Blow Up My Tears, Byron a lansat un nou clip, intitulat Watercolor. Materialul filmat de Andrei Baltaretu, in format HD.

Regie, editare, posprocesare: Victor Panfilov si Real Sound&Video.

Watercolor este o piesa inclusa pe albumul de debut Byron, Forbidden Drama. Cantecul a fost prezentat si pe DVD-ul Acoustic Drama, fiind cantata alaturi de Paula Seling.

Pe 23 octombrie, la Silver Church, Byron a lansat cel de-al doilea album de studio al trupei, intitulat A Kind Of Alchemy. La eveniment au mai participat: Cvartetul A Guattro, trupa Persona, actorul Marius Florea Vizante si Lu Cozma. O fotogalerie de la eveniment gasiti aici.

Pe 15 octombrie, membrii trupei Byron au sustinut doua miniconcerte in statiile de metrou Universitate si Romana. Formatia a interpretat in premiera piesa King Of Clowns, de pe noul lor material. Evenimentul a fost o surpriza destinata fanilor, dar si o modalitate originala de a promova noul album, A Kind Of Alchemy. Detalii despre cantarea de la metrou gasiti aici.

Un fragment al piesei Diggin' A Hole, de pe noul album Byron, poate fi ascultat aici.

A Kind Of Alchemy abordeaza subiecte precum creatia, mass-media, ispita facilului, alienarea societatii moderne. Mai multe despre noul material puteti afla dintr-un interviu acordat de Dan Byron, solistul trupei, pentru HotNews.ro.