Cunoscut sub denumirea initiala The Wait Is Ova, Wait Your Turn a fost regizat de Anthony Mandler si promoveaza noul album al Rihannei, intitulat Rated R. Pe 13 noiembrie, artista va lansa un videoclip pentru single-ul Russian Roulette, informeaza aceshowbiz.com.

Rihanna a pregatit inca un material video, care va putea fi vazut vineri, 13 noiembrie, la postul ABC, in cadrul emisiunii 20/20. Clipul se numeste Russian Roulette si a fost regizat tot de Anthony Mandler.

Noul album al Rihannei se numeste Rated R si va fi lansat pe 23 noiembrie in Statele Unite. Printre artistii invitati sa cante pe disc se afla Young Jeezy, will.i.am (Black Eyed Peas) si Slash.

"Nu as schimba nimic la el. Chiar daca oamenilor nu le place, stiu ca am facut exact acea piesa de arta pe care am vrut sa o fac", spune artista.

"In ultimele opt luni am spus prin muzica tot ce aveam de zis. Piesele sunt cu adevarat personale. Este rock and roll, dar de fapt hip-hop: daca lui Lil Wayne si celor de la Kings of Leon le place albumul, atunci voi fi multumita".