Prezenta in Bucuresti pentru concertul pe care il va sustine pe 6 noiembrie, la Sala Palatului, Sandra a vorbit cu jurnalistii despre motivul pentru care a ales sa traiasca in Ibiza, dar si despre fostul ei sot, muzicianul si producatorul roman Mihai Cretu. Artistul italian Francesco Napoli, care va deschide concertul Sandrei, a explicat ca "singura problema a Romaniei sunt femeile. Pentru ca sunt toate frumoase. Data viitoare voi veni legat la ochi. Poporul roman are o inima foarte mare. Asta e adevarul".

Sandra a ajuns Bucuresti joi, 5 noiembrie, pe aeroportul din Otopeni, in jurul orei 14:00. A venit in Romania alaturi de viitorul sau sot si s-a cazat la hotelul Rin, unde a si sustinut o conferinta de presa. Artista a vorbit despre piesele ei preferate si a raspuns si la cateva intrebari despre fostul ei sot, Mihai Cretu, marturisind ca acum nu mai simte ca ar face parte din Romania asa cum simtea cand era casatorita cu muzicianul si producatorul roman.

Sandra a explicat si motivul pentru care a decis sa traiasca in Spania: "Cand eram mica, nu imi placea Germania. Faceam o ora pe jos pana la scoala", a explicat artista, care a glumit despre faptul ca este impartita intre mai multe tari: "Tatal meu e francez, mama e nemtoaica. M-am nascut in Germania, am crescut acolo. Traiesc in Spania si am studiat in Anglia".

Desi cei doi copii (gemeni) pe care ii are cu Michael Cretu au aparut pe un album mai vechi, Sandra nu crede ca poate exista o colaborare cu ei in momentul de fata: "copiii mei asculta 50 Cent si Eminem".

Ea a precizat ca spectacolul de la Sala Palatului va fi diferit, in functie de public: in primele 40 - 50 de minute va canta piesele care au consacrat-o, apoi vor fi veni cateva piese de pe noul album, lansat in martie, anul acesta.

Cel mai nou single al artistei se numeste The Night Is Still Young si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce - If I Were A Boy si Fergie - Big Girls Don’t Cry.

Invitatul special al Sandrei este Francesco Napoli, care detine un numar impresionat de discuri de aur si de platina. Artistul are la activ peste 12 milioane de discuri vandute in toata lumea. Acesta va interpreta atat hituri precum Marina sau Piano Piano, cat si doua melodii in duet, una cu Ianna (componenta trupei Ladies) si una cu trupa de pop-opera Distinto (piesa Balla Balla).

Concertul va avea loc vineri, 6 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 19:00. Biletele costa intre 80 de lei si 250 de lei si se gasesc la casieria Salii Palatului.

Concertul este organizat de firma Project Events, cea care a adus-o pentru prima data la Bucuresti pe C.C. Catch, anul acesta. O cronica si o fotogalerie de la eveniment gasiti aici.