"Who the f**k is Alice?" este intrebarea strigata de peste trei decenii de fanii Smokie din lumea intreaga. Chris Norman, fost solist al trupei, a oferit un raspuns si a vorbit despre celebrul cantec Living Next Door To Alice, lansat in 1976. Melodia va fi cantata si la Sala Palatului din Capitala, pe 15 noiembrie, de la ora 19:00, informeaza organizatorii.

"Cine este Alice?" Raspunsul la aceasta intrebare ni-l ofera chiar Chris Norman: "Toata lumea vrea sa stie raspunsul la aceasta intrebare, dar adevarul este ca piesa a fost scrisa de Mike Chapman si nu stiu daca el a cunoscut vreo femeie pe nume Alice. Ce este amuzant este ca in perioada in care Living Next Door To Alice era o piesa foarte populara, eu chiar aveam o vecina de vreo 80 de ani care se numea Alice, asadar eu chiar am locuit la o usa departare de Alice".

Living Next Door To Alice a beneficiat si de o versiune "necenzurata". Chris Norman nu pare insa deranjat de acest lucru: "Initial, cel care a adaugat refrenului intrebarea "Who the f**k is Alice?" a fost un comedian din Marea Britanie, pentru ca mai apoi noua trupa Smokie sa inregistreze la randul lor o versiune a acestei piese in varianta ei obscena. Nu ma deranjeaza daca oamenii vor sa se amuze pe seama asta, din punctul meu de vedere nu e nici o problema", spune artistul.

Chris Norman va concerta la Sala Palatului din Capitala pe 15 noiembrie. Biletele costa intre 70 si 250 RON (in functie de categoria de loc) si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online - prin www.vreaubilet.ro.