Cel mai nou clip Robbie Williams se numeste You Know Me si il prezinta pe starul britanic deghizat in iepure, informeaza aceshowbiz.com. You Know Me este al doilea single de pe Reality Killed The Video Star, cel de-al 8-lea album de studio al lui Robbie.

In noul material video, Robbie Williams adoarme in timp ce stilistul sau il machiaza. Cand se trezeste, artistul constata ca este imbracat in iepure si rataceste printr-un taram de basm.

Piesa You Know Me a fost lansata in octombrie, la Radio BBC 2, dar va deveni disponibila in format fizic si digital incepand cu data de 7 decembrie. Primul single de pe albumul Reality Killed The Video Star se numeste Bodies si a aparut in luna octombrie.

Discul Reality Killed The Video Star va putea fi cumparat in Statele Unite pe 10 noiembrie. In incercarea de a promova discul, fostul component al trupei Take That ar fi trebuit sa cante in cadrul MTV Europe Music Awards, pe 5 noiembrie, dar a renuntat din cauza programului foarte incarcat.

Robbie se poate mandri cu peste 55 de milioane de albume vandute in toata lumea. El a castigat de-a lungul timpului si cel mai mare numar de premii Brit, trei premii Ivor Novello pentru compozitie muzicala si detine in UK recordul pentru cele mai rapide vanzari din istorie ale albumului Greatest Hits, acelasi material ajungand numarul 1 in 18 tari.

Robbie Williams a anuntat ca doreste sa se alature fostilor sai colegi de la Take That dupa ce va lansa Reality Killed The Video Star. Intr-un interviu acordat celor de la BBC Radio 1 si citat de nme.com, artistul a spus ca ar fi facut acest pas mai devreme, daca nu avea loc relativul esec al albumului sau solo din 2006, Rudebox.