Noul single al artistei Mariah Carey, intitulat I Want To Know What Love Is, beneficiaza de un clip regizat de Hype Williams, la realizarea caruia a participat si True Worship Church Choir, informeaza aceshowbiz.com. Williams a mai filmat un material video al cantaretei in 1998, pentru piesa Sweetheart (feat. Jermaine Dupri).

Hype Williams este unul dintre cei mai apreciati realizatori de videoclipuri din lume, regizorul avand colaborari cu artisti si formatii precum Wu-Tang Clan, Mary J. Blige, The Notorious B.I.G., Boyz II Men, 2Pac, LL Cool J, R. Kelly, Busta Rhymes, Nas, Jay-Z, Missy Elliott, Puff Daddy, Will Smith, Mel B, Ja Rule, TLC, No Doubt, DMX, Nelly Furtadom, Ashanti, Kanye West, Beyoncé, Janet Jackson, Shaggy, Coldplay, Dan Balan.

Mariah Carey se pregateste sa lanseze inca un videoclip, care va promova single-ul H.A.T.E.U. Materialul a fost filmat de curand in Malibu Beach si New York, cu ajutorul regizorului Brett Ratner.

I Want To Know What Love Is este un cover dupa o balada lansata de formatia Foreigner in 1984. Inainte de a aparea ca al doilea single de pe albumul Memoirs Of An Imperfect Angel (Mariah Carey), cantecul a fost folosit si de artisti ca Tina Arena, Clay Aiken, David Phelps, Gloria Gaynor.