Single-ul Happy For You a fost produs impreuna cu Edward Maya, romanul care domina topurile muzicale din Europa, si beneficiaza de luna aceasta de un clip, informeaza Cat Music. Materialul a fost filmat in Barcelona, in regia lui Dragos Buliga. Single-ul a fost cinci saptamani consecutiv in fruntea clasamentului radioului Metro FM din Turcia si a ocupat primul loc timp de cinci saptamani consecutiv si in Top 10 Vibe FM.

Liviu Hodor este unul dintre cei mai in voga DJ al momentului. Face radio de la 16 ani si spune ca pasiunea lui pentru muzica a fost declansata de o piesa a Oliviei Newton John. Binecunoscutul DJ a lucrat pentru ProTV si Radio Deea, iar in prezent este “cealalta jumatate” a emisiunii “Request 629”, dar poate fi urmarit si pe Music Channel ca prezentator al Dance Chart alaturi de DJ Andi.

Pasiunea sa pentru muzica s-a concretizat si intr-o productie proprie, la care a lucrat impreuna cu Edward Maya: single-ul Happy For You.

Mai multe despre Liviu Hodor gasiti aici.

Tara este o proaspata absolventa a Facultatii de Muzica, sectia Pedagogie. Iubeste muzica in toate formele ei, dar mai ales in cea clasica, preferatul sau fiind Chopin.

“Pentru mine muzica este mai mult decat o pasiune: uneori terapeutul principal, alteori generatorul de adrenalina, insa mereu cea care imi ordoneaza gandurile. Intr-un cuvant, muzica reprezinta un mod de viata pe care l-am adoptat inca din copilarie.”

Tara a studiat chitara clasica, pian si ia lectii de canto muzica usoara. Piesa Happy For You reprezinta debutul sau muzical.