Produs de George Hora, single-ul Undeva a fost lansat saptamana aceasta, informeaza Cat Music. Piesa poate fi ascultata in exclusivitate pe Radio 21, pana miercuri - 23 decembrie, urmand ca dupa aceasta data sa fie difuzat si de celelalte posturi radio.

Voxis a aparut din dorinta celor cinci membri de a face muzica si de a se implini prin ea. "In plus, era o metoda excelenta de a scapa de stresul de la joburi si, poate, de a trece mai usor de stresiunea din facultate”. Se stiau din alte proiecte si, la initiativa lui Bogo, s-au hotarat sa faca ceva nou.

Cel mai important este sa iti doresti! Cu toata forta ta! Restul se intampla fara sa iti dai seama.

The Gremlin

Au abordat, la inceput, un electro-pop-rock, apoi au inceput sa mearga tot mai mult spre electro, de curand concretizandu-si un stil muzical ce ii multumeste.

Sandri: "Vorbind serios, am mai avut tentative de piese care la momentul respectiv nu erau alegerea potrivita pentru piata de la noi. Urma cate un moment de dezamagire, apoi ne-am apucat din nou de munca, de distractie.”

Cochetand in permanenta cu ideea de a aduce elementele electro in ceea ce fac, Voxis folosesc inca de la inceputuri e-drums si sisteme de mixaj digital pe live. Stilul electro-dance este ceea ce ii caracterizeaza in momentul de fata. Pe parcurs, si-au dat seama ca e greu sa te prezinti in fata publicului cu mesaje complexe. Astfel au renuntat, cel putin pentru moment, sa cante "poezii”.

Single-ul De-ai vrea, ce marcheaza inceputul Voxis - o piesa pop - a fost difuzat de zeci de posturi de radio mici, atat in tara cat si peste hotare, fiind chiar in topul preferintelor ascultatorilor romani din strainatate. Primul lor single a venit ca rezultat al experimentelor continue timp de trei ani.

"Cred ca cele mai mari atuuri ale noastre sunt energiile pozitive pe care le emanam in fiecare moment, energii care se unesc in concerte, la repetitii sau cand savuram o cafea dintr-un pahar de plastic!” - Andrei

To The Moon, unul dintre single-urile de succes ale trupei, este de fapt raspunsul la intrebarea "ce directie isi doresc sa urmeze Voxis-ul?” Materialul a fost realizat in colaborare cu DJ Andi.

"To The Moon in Rusia! Foarte multa fericire la mijloc, dar si o mare neliniste se intampla in cadrul echipei Voxis: de la cine invatam Russian English? Oare ne-ar ajuta sa intram in politica?” - Voxis

Un om inteligent stie ca un pian nu-l face pianist, la fel ar trebui sa stie si un artist: o voce buna nu e de-ajuns ca sa fii bun. E nevoie de mult mai mult, iar noi… il avem pe George Hora!

Voxis

Desi din Timisoara, cei de la Voxis ajung in Bucuresti de cate ori este nevoie. In Timisoara s-au cunoscut si se simt bine din punct de vedere profesional. Inregistrarile se intampla in studioul lui George Hora, care este omul din spatele proiectului, dar si al cincilea membru Voxis, fiind responsabil cu buna desfasurare a lucrurilor.

Voxis sunt:

Aandrei "The Gremlin" Chermeleu (voce)

Andrei Ardelean (chitara, bas, backing vocals)

Sandri Biro (synth, mix, backing vocals)

Bogdan "Bogo" Sebastian Buzatu (edrums, samples)

George Hora (producator, manager)

VOXIS feat George Hora - UNDEVA ( www.dinculescu.ro )

Asculta mai multe audio Muzica