Secventele filmate anul trecut, in timpul altercatiei dintre Mike Tyson si un fotograf, au fost lansate zilele acestea pe internet, informeaza TMZ.com. Incidentul a avut loc in noiembrie 2009, pe aeroportul din Los Angeles, avand ca rezultat arestarea fostului mare pugilist.

In timp ce fotograful il urmareste pe drumul spre toaleta, Mike cedeaza. "Nu ai voie sa intri aici. Pune deoparte aparatul, frate, ca te omor!", spune fostul mare boxer inainte de a-l agresa pe paparazzo. Din ultimele secvente nu se mai distinge insa nimic.

Materialul a fost prelucrat de cel putin sapte ori inainte de a ajunge in posesia celor de la TMZ, astfel ca exista banuiala ca fotograful l-a incitat pe Tyson, atingand caruciorul copilului, asa cum sustine Mike. De asemenea, judecatorul a respins cazul, invocand "dovezi insuficiente".

In ultimele luni, aeroportul din Los Angeles s-a dovedit a fi un loc care atrage astfel de incidente in care sunt implicati fotografi si celebritati. Tot la sfarsitul lui 2009, la doar cateva saptamani de la arestarea lui Mike Tyson, Axl Rose, celebrul solist al trupei Guns N' Roses, a batut un paparazzo care incerca sa il fotografieze pe artist alaturi de o femeie din anturajul sau.