Dhani, fiul lui George Harrison, a infirmat zvonurile legate de o posibila colaborare cu Julian si Sean Lennon, James McCartney si Zak Starkey (fiul lui Ringo Starr), informeaza aceshowbiz.com.

Dhani Harrison, care canta in cadrul trupei rock Thenewno2, spune ca se intelege bine cu ceilalti artisti, dar a respins posibilitatea de a inregistra piese impreuna, dupa exemplul parintilor lor. "Toti incearca sa sugereze ca e ceva intre noi, dar noi nu vrem deloc sa facem asa ceva".

Julian Lennon, primul fiul al lui John Lennon, a inceput sa cante la chitara si tobe la doar zece ani, descifrand in perioada adolescentei si tainele pianului. Ca baterist a aparut pe piesa Ya Ya, de pe discul Walls and Bridges lansat de tatal sau.

Dupa moartea lui John, Julian si-a inceput cariera de cantaret, lansand albume ca Valotte, The Secret Value Of Daydreaming, Mr. Jordan, Help Yourself, Photograph Smile. Anul acesta, Julian va lansa un nou album.

La sfarsitul lui 2009, artistul a lansat un EP care cuprinde si piesa Lucy, in onoarea lui Lucy Vodden, o prietena din copilarie, cea care a inspirat si cantecul Lucy in the Sky with Diamonds al trupei Beatles.

Vezi aici site-ul lui Julian Lennon si pagina lui de myspace.

Sean Lennon este fratele vitreg al lui Julian si fiul lui John Lennon si al lui Yoko Ono. A intrat in lumea muzicii la varsta de cinci ani, recitand o poveste pe albumul Season of Glass, lansat de mama sa in 1981. A continuat sa o ajute pe mama lui la discurile It's Alright (I See Rainbows), Starpeace si Onobox. La 16 ani a scris All I Ever Wanted cu Lenny Kravitz, pentru albumul Mama Said (1991). In 1995, Sean a infiintat trupa IMA, ajutand-o pe mama sa la inregistrarea discului Rising.

Albume solo: Into the Sun (1998), Half Horse, Half Musician (1999), Friendly Fire (2006). Cu Cibo Matto: Super Relax (1997), Stereo Type A (1999). Cu The Ghost of a Saber Toothed Tiger: The Ghost of a Saber Toothed Tiger (2009). (sursa: wikipedia.org)

Sean a jucat si in mai multe filme, precum Moonwalker (lansat de Michael Jackson in 1988).

Vezi aici site-ul lui Sean Lennon si pagina lui de myspace.

Dhani Harrison si-a facut debutul ca muzician profesionist dupa moartea tatalui sau (noiembrie 2001), cand a trebuit sa finalizeze ultimul album semnat George Harrison: Brainwashed. In 2006 si-a infiintat propria formatie, Thenewno2. Conform wikipedia.org, Dhani a fost numit dupa doua note ale gamei muzicale indiene: "dha" si "ni".

Vezi aici site-ul oficial Dhani Harrison si site-ul trupei Thenewno2.

James McCartney, fiul lui Paul si al Lindei McCartney, canta la chitara si la tobe, dar este si co-autor al unor piese incluse pe albumele solo lansate de tatal sau, precum Flaming Pie (1997) si Driving Rain (2001). Apare, de asemenea, pe albumul mamei sale, lansat dupa moartea acesteia si intitulat Wide Prairie.

In 2005 l-a acompaniat pe tatal sau in timpul turneului din America. In prezent, James inregistreaza un album, ajutat de Paul MacCartney. Discul este asteptat sa apara in 2010. James si-a facut debutul oficial in Statele Unite pe 14 noiembrie 2009, alaturi de trupa Light.

Zak Starkey este fiul lui Ringo Starr (numele adevarat: Richard Starkey). A inceput sa invete de unul singur cum se canta la tobe, la varsta de 10 ani, dupa o singura lectie predata de tatal sau (Ringo Starr nu dorea ca fiul sa ii calce pe urme: "intotdeauna l-am vazut pe Zak avocat sau doctor"). La 12 ani canta deja in pub-uri. De-a lungul timpului a evoluat in trupe ca Next, Spencer Davis Gruop, The Icicle Works, Johnny Marr & The Healers etc.

In 1985, a aparut alaturi de tatal sau, ambii la tobe, pe Sun City, realizat de Artists United Against Apartheid. In 1989 a aparut pe albumul solo lansat de Adrian Smith (Iron Maiden): Silver And Gold.

In 1996, Starkey a parasit trupa Face pentru a-si implini un vis din copilarie. A devenit astfel membru al legendarei formatii The Who, suplinindu-l pe Keith Moon, primul baterist al trupei. In 2004, Starkey s-a alaturat trupei Oasis, contribuind la inregistrarea discului Don't Believe The Truth.

Vezi aici pagina de myspace a lui Zak Starkey.