Mai multe sute de fani si-au instalat corturile in fata stadionului San Marco din Lima, cu doua zile inainte de concertul pe care Metallica il va sustine in Peru, informeaza LivingInPeru, citat de metalhead.ro. Cu doar o saptamana in urma, trupa anunta anularea unui concert din Europa din cauza crizei economice.

Conform organizatorilor, sunt asteptati 50.000 de platitori de bilet la acest concert, care este anuntat ca fiind cel mai mare eveniment de gen din istoria peruana. Primele 15.000 de tichete au fost cumparate inca din prima zi.

Autoritatile au anuntat ca toate activitatile din ziua concertului vor fi suspendate, pentru a usura activitatile care au legatura cu spectacolul trupei Metallica. Securitatea pentru acest eveniment va fi asigurata de peste 400 de ofiteri de politie.

Formatia Metallica a anuntat ca al doilea spectacol din Riga (Letonia), programat pentru 18 aprilie 2010, nu va mai avea loc. "Din cauza crizei economice fara precedent din Letonia, pur si simplu nu a existat cerere de bilete pentru doua concerte.