Tudor Sisu, fostul component al trupei La Familia, a fost condamnat, joi, de magistratii Tribunalului Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic si consum de droguri, informeaza Agerpres. Tudor Sisu a fost trimis in judecata, in noiembrie 2006, alaturi de alte 17 persoane, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Potrivit anchetatorilor, cei in cauza vindeau heroina, cocaina si ecstasy, fiind principalii furnizori de stupefiante in mai multe zone din Capitala.

Instanta a dispus interzicerea unor drepturi pe o perioada de doi ani pentru Tudor Sisu, iar din pedeapsa aplicata se va scadea perioada in care acesta a fost arestat preventiv. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Grupul din care face parte Tudor Sisu este acuzat ca se aproviziona cu droguri prin intermediul a sapte persoane aflate in contact direct cu traficantii turci si bulgari, cantitatile cumparate la un transport, din strainatate, fiind de unu-doua kilograme. In decursul unui an, erau introduse in tara si distribuite in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina, sustin anchetatorii.

Preturile drogurilor vandute de cei in cauza catre alti dealeri sau direct catre consumatori variau intre 20 si 350 de lei, in functie de tipul drogului. Un comprimat de ecstasy era cumparat cu 20 de lei, un gram de heroina - cu 100 de lei, iar gramul de cocaina cu 100 de euro.

Tudor Sisu a mai fost condamnat la trei ani inchisoare pentru detinere, trafic si consum de droguri, executand insa doar doi ani. El a fost eliberat in toamna anului 2005, pentru buna purtare.