Videoclipul unei piese cantate in duet de Lady Gaga si Beyonce a devenit un adevarat hit pe Internet, fiind considerat succesorul celebrei piese "Thriller", interpretata de Michael Jackson, scrie publicatia Guardian. La doar o zi de la lansare, cantecul "Telephone" fusese vizualizat deja de peste 7.200.000 de ori pe site-ul YouTube.

Videoclipul piesei dureaza circa 9 minute si 30 de secunde si "continua traditia artistei Lady Gaga de a-si promova cantecele cu videoclipuri inteligente".

"De data aceasta, ea si regizorul Jonas Akerlund au creat o combinatie intre Russ Meyers, Quentin Tarantino, Thelma si Louise si o scurta detentie a lui Paris Hilton pentru a face un film despre lesbiene asasine", scrie Guardian.

Publicatia afirma ca mai multi bloggeri au incercat sa descifreze intelesul filmului, despre care Lady Gaga a spus ca a fost inspirat de "ideea ca America este plina de tineri care sunt inundati cu informatii si tehnologie". Ideea ei a fost sa transforme aceasta "in ceva ce reprezinta mai mult un comentariu despre ce fel de tara suntem noi".

Unul dintre analistii citati de ziarul britanic, Stephanie Theobold, afirma ca este "un film inocent, sexy, amuzant pentru un cantec despre cosmarul detinerii unui telefon mobil", in timp ce, o alta comentatoare, Kira Cochrane, e de parere ca "filmul aduce in discutie acelasi sexism invechit, plictisitor", o "explozie caricaturizata de sex si violenta". "Este o dezamagire din partea cuiva care pare sa aduca atat de multe idei", crede Cochrane.

Vezi mai jos videoclipul piesei. Atentie - unele persoane pot fi deranjate de imaginile din film!