Un britanic in varsta de 25 ani a fost rugat sa paraseasca trenul in care se afla, dupa ce personalul a constatat ca respectiva persoana incepuse sa treaca pe o foaie titlurile mai multor piese, printre acestea numarandu-se mai multe cantece ale trupei The Killers, informeaza dailyecho.co.uk.

Individul, pe numele sau Tom Shaw, incerca sa redacteze o lista cu piesele pe care trupa sa, The Magic Mushrooms, ar fi urmat sa le cante la urmatorul concert.

Basistul povesteste ca cei doi angajati s-au apropiat de el si i-au spus ca are un comportament suspect. Dupa ce i s-a cerut sa ofere explicatii privind lista pe care o scria, barbatul a fost rugat sa coboare din tren in statia Fareham.

Printre titlurile trecute pe lista se aflau si Take Me Out (Franz Ferdinand) sau Cigarettes and Alcohol (Oasis), Shaw fiind rugat sa explice semnificatia fiecaruia.

Incidentul a fost confirmat de purtatorul de cuvant al South West Trains, care a explicat ca este folosita o echipa de profesionisti care lucreaza in colaborare cu British Transport Police, pentru a asigura protectia pasagerilor care folosesc reteaua de cai ferate.