"Alergi. Canti. O cauti. E ascunsa. Aude. Intelege. Nu e singura. Nu te opresti. Convingi. Cauti. Canti. Alergi". Pe scurt, Cantec de gasit, cel mai nou single Vama, prima piesa de pe viitorul album al formatiei.

"Inca mai credem in oamenii care se cauta si care se gasesc", spune Tudor Chirila, solistul trupei Vama. "Inca mai credem ca oamenii se completeaza ca sa devina un intreg. Inca mai credem in iubire ca sens al desavarsirii. Iubirea ca un “superglue” menit sa lipeasca definitiv fiintele sortite sa devina una. Cred ca pentru fiecare dintre noi exista cu adevarat o femeie, undeva pe lumea asta, gata sa ne implineasca. Cateodata aceste intalniri se intampla, alteori nu. Si atunci, nu e oare de datoria noastra sa facem tot posibilul sa ne gasim? Nu trebuie eu sa ma arat ca sa fiu vazut? Cum sa stie de mine cea care mi-e destinata daca eu merg pe strada si ma inscriu resemnat in tiparele Armatei Urbane?"

Piesa Cantec de gasit poate fi descarcata gratuit de pe site-ul formatiei, www.vamamusic.ro fiind relansat cu un design in acord cu noua piesa. Tudor Chirila si colegii sai promit de asemenea ca pagina lor oficiala va gazdui, in urmatoarele saptamani, o surpriza de proportii pentru fanii trupei.

Cantec de gasit va putea fi ascultat live pe 22 aprilie, de la ora 23:00, in Club Tribute.

Componenta trupei Vama: Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - chitara, Gelu Ionescu - clape, Lucian (Clopo) Cioarga - tobe, Dan (Prepe) Opris - bas.

Vama - Cantec de gasit