Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, il vor boteza pe fiul Printului Paul si al Printesei Lia, Printul Carol Ferdinand. Evenimentul va avea loc pe 22 mai, potrivit ziarului Libertatea, citat de Mediafax.

"Fiul Printului Paul si al Printesei Lia va fi crestinat la Biserica Domnita Balasa din Capitala si ii va avea drept parinti spirituali pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, si pe sotia acestuia, Maria", se arata in materialul publicat de Libertatea.

Evenimentul se va desfasura la Biserica Domnita Balasa din Capitala, la ora 14.00, iar la ora 17.00 va avea loc o receptie la Hotel Intercontinental.

Printesa Lia a nascut in luna ianuarie, la varsta de 56 de ani, un baiat de 2,200 kg la maternitatea Regina Maria din Capitala.

Printesa si-a dorit sa nasca in Romania si a spus ca isi va boteza bebelusul in religia ortodoxa.

Paul-Phillippe Hohenzollern, in varsta de 61 de ani, s-a nascut la Paris. Este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino, cunoscut drept Mircea Grigore Carol Hohenzollern, fiul nelegitim al printului Carol al Romaniei.

Printul Paul si Printesa Lia s-au cunoscut la Londra, la o gala UNICEF, printesa fiind o militanta pentru drepturilor copiilor.