Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2010, au ocupat prima pozitie intr-un top realizat de Asociatia OGAE Rest of the World, care cuprinde fanii Eurovision din tarile care nu participa la concurs, informeaza site-ul vedeta.ro, citat de bestmusic.ro.

Romania, care a obtinut 12 puncte pentru piesa Playing With Fire, este urmata de Elvetia (10 puncte), Germania (8 puncte), Turcia (7 puncte), pe a cincea pozitie situandu-se Moldova, cu 6 puncte.

In urma acestei clasari, Paula Seling si Ovi vor primi un trofeu din partea organizatiei OGAE Rest of the World in cadrul conferintei de presa ce va avea loc pe 22 mai, la Oslo.

Alaturi de OGAE Rest of the World, in lume mai exista alte 40 de asociatii OGAE din tarile participante la Eurovision (OGAE = Organisation générale des Amateurs de l'Eurovision).

In cadrul unui clasament provizoriu realizat pe baza a 25 dintre aceste organizatii, Romania ocupa locul 16, cu 32 de puncte, in timp ce Moldova se situeaza pe pozitia 20, cu 14 puncte. Clasamentul este dominat de Danemarca (142 puncte).