Cu doua saptamani inainte de participarea la a doua semifinala din concursul Eurovision 2010, Paula Seling si Ovi se claseaza pe pozitia a zecea intr-un clasament realizat de Google, informeaza Bestmusic.ro. Primele trei pozitii sunt ocupate de Germania, Georgia si Suedia, in timp ce Moldova se afla pe 13.

In momentul de fata, clasamentul arata astfel:

  • Locul 1: Lena (Germania) - 410 puncte
  • Locul 2: Sofia Nizharadze (Georgia) - 277 puncte
  • Locul 3: Anna Bergendahl (Suedia) - 154 puncte
  • Locul 10: Paula Seling si Ovi (Romania) - 61 puncte
  • Locul 13: Sunstroke Project & Olia Tira (Moldova) - 39 puncte

Clasamentul este provizoriu (modificarile pot avea loc zilnic) si este realizat pe baza cautarilor inregistrate de motorul de cautare al Google.

Gadgetul iGoogle “Predictor” arata cat de popular este fiecare participant si calculeaza scorul pe care l-ar obtine acesta daca voturile ar fi acordate in ziua respectiva.

Anul trecut, gadgetul realizat de Google l-a desemnat castigator pe Alexander Ryback, lucru care s-a si intamplat.

Clasamentul complet realizat de Google poate fi vazut aici.

Cei doi reprezentanti ai Romaniei la Eurovision 2010 au ocupat prima pozitie intr-un top realizat de Asociatia OGAE Rest of the World, care cuprinde fanii Eurovision din tarile care nu participa la concurs.

In urma acestei clasari, Paula Seling si Ovi vor primi un trofeu din partea organizatiei OGAE Rest of the World in cadrul conferintei de presa ce va avea loc pe 22 mai, la Oslo.

Alaturi de OGAE Rest of the World, in lume mai exista alte 40 de asociatii OGAE din tarile participante la Eurovision (OGAE = Organisation générale des Amateurs de l'Eurovision).

In cadrul unui clasament provizoriu realizat pe baza a 25 dintre aceste organizatii, Romania ocupa locul 16, cu 32 de puncte, in timp ce Moldova se situeaza pe pozitia 20, cu 14 puncte. Clasamentul este dominat de Danemarca (142 puncte).