I se spune Tataee sau Mr. Juice si este liderul formatiei BUG Mafia, cea mai importanta trupa de hip hop din Romania. Vlad Irimia a discutat online cu cititorii HotNews despre piesa "Bag P***-n Lume Si V-o Fac Cadou". Piesa, cu un puternic mesaj social, a fost preluata imediat de citiva blogeri si propusa drept imn al "insurgentei sociale" ce va veni in acest an de criza.

Pentru prima data in istoria trupei, B.U.G. Mafia a folosit o reinterpretare a unei parti dintr-o piesa a unui artist renumit. Este vorba de “Amintire cu haiduci” a regretatului folkist Valeriu Sterian. Cantecul recent lansat va beneficia si de un videoclip si va fi inclus pe urmatorul album al trupei.

BUG Mafia este una dintre cele mai valoroase formatii din Romania. S-a infiintat in 1995 si ii are ca membri pe Vlad Irimia (Tataee), Dragos Neagu (Caddy) si Alin Demeter (Uzzi). Pana in prezent, trupa a lansat 11 albume si 6 maxi-single-uri, anul acesta fiind anuntata aparitia a doua noi materiale discografice.

Vlad Irimia s-a nascut pe 17 octombrie 1976. A avut mai multe nume de scena, fiind cunoscut si ca Doom si Mr. Juice, supranumele de Tataee fiind primit de la un prieten. A semnat, pe langa albumele B.U.G. Mafia, si proiecte ale unor formatii si artisti precum XXL & 10 Grei, La Familia, M&G, Parazitii, Villy, Ganja, Luchian etc.