Biletele de 100 RON la concertul ce va fi sustinut de Jean Michel Jarre pe 3 iunie, la Sala Polivalenta, s-au epuizat, informeaza Fundatia Phoenix. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 20:00.

Se gasesc in continuare in vanzare bilete de 200, 300, 500 si 700 lei, online la www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Muzica si la Sala Palatului.

Jean Michel Jarre a mai sustinut un concert sold out in Capitala, in urma cu doi ani, si promite pentru data de 3 iunie o noua productie extraordinara, care include lasere spectaculoase, un ecran imens de 30m x10 m si celebra harfa laser.

Designul acestui spectacol "all-in-one" adaptat pentru interior a fost conceput chiar de marele maestru al muzicii electronice, care si-a dorit foarte mult sa aduca mai aproape de public toate elementele utilizate in marile sale performante open-air sustinute la Paris, Houston, Beijing, Moscova si Piramidele din Egipt.

Intreaga productie audio-video si de efecte speciale este realizata de o echipa multi-nationala, care va beneficia in Romania de suportul local al celor de la Stage Expert.

Considerat unul dintre pionierii muzicii electronice, synth pop, experimental si new age, Jean Michel Jarre este cunoscut pentru concertele in aer liber cu spectatori in numar record, in care sunt folosite efecte laser si artificii, si care imbina muzica cu mediul inconjurator si arhitectura.

Artistul, care a vandut aproximativ 80 de milioane de albume, a ocupat primele locuri in top cu Oxygene, Equinoxe, Les Chants Magnetiques, The Concerts in China, Rendez-Vous si Revolutions.

Jean Michel Jarre a mai concertat in Romania pe 10 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Vezi aici o cronica si o fotogalerie de la acest eveniment.

Vezi aici site-ul lui Jean Michel Jarre si pagina lui de myspace.