Paula Seling si Ovi nu primesc sanse prea mari de a castiga editia din acest an a concursului Eurovision, dar piesa celor doi este mai bine vazuta decat melodia "The Balkan Girls", prezentata de Elena Gheorghe anul trecut. In viziunile cele mai "optimiste" ale caselor de pariuri, Romania ar urma sa ocupe cel mult pozitia a zecea, Moldova primind printre cele mai putine sanse. In acest an, casele de pariuri anticipeaza o lupta intre Azerbaijan si Germania pentru clasarea pe locul intai.

  • Gamebookers ofera o cota de 34 pentru Romania (suntem vazuti ca a zecea tara in top) si 151 pentru Moldova, daca acestea vor termina intre primele patru tari. Cea mai mare cota (201) o are Belarus. Este creditata cu sansele cele mai mari Azerbaijan, cu o cota de 3,25, Germania avand o cota de 3,75
  • Bwin vede tot o lupta in doi intre Azerbaijan si Germania (cota de 3,75), Romania avand a 12-a sansa (cota de 41), iar Moldova fiind vazuta pe locul 20 (cota 101). Intr-un pariu de tipul Finishing Top 4, Romania o cota de 7 pentru clasarea intre primele patru locuri la final, iar pentru Moldova este oferita o cota de 21. De asemenea, se poate juca si la un pariu de tipul "Va termina Romania in top 10?" (cota 2 pentru "DA" si 1,72 pentru "NU"). Moldova este vazuta cu sanse mai mici de accedere intre primii 10 competitori, astfel incat casele de pariuri ofera cota 4,50 pentru "DA" si 1,17 pentru "NU"
  • Betoto - Romania: cota 41, Moldova: 101. Pentru un pariu de genul "Va termina Romania intre primele 10" se ofera cotele 2,00 pentru "DA" si 1,72 pentru "NU", iar la un pariu de genul "Va termina Moldova intre primele 10?" se ofera cotele 4,50 pentru "DA" si 1,17 pentru "NU"
  • Bet-At-Home - Romania - 40, Moldova - 100
  • Expekt - Romania - 41, Moldova - 126
  • PartyBets - Romania - 34, Moldova - 151 (cote pentru clasarea pe locurile 1-4)

Compara cotele oferite Romaniei anul trecut cu cele de anul acesta.

Piesa celor doi romani a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu (Ovi) si a castigat selectia nationala, devansand artisti ca Luminita Anghel si Catalin Josan. Paula Seling si Ovi au fost desemnati castigatori prin votul juriilor de specialitate (50%) si cel al telespectatorilor (televoting - 50%).

Desi nu li se ofera sanse mari de a castiga finala, site-ul oficial al Eurovision noteaza ca, la repetitiile care au avut loc miercuri, pe scena din Telenor Arena, Paula Seling si Ovi au fost foarte convingatori din punct de vedere vocal.

In acest moment, melodia Playing With Fire ocupa locul 16 in preferintele utilizatorilor de internet, urmata de Moldova, pe 17, conform unui clasament intocmit de Google. In urma cu doar cateva zile, Paula Seling si Ovi reusisera se urce chiar pe pozitia a noua, pentru ca in ziua semifinalei cu numarul doi, Romania sa cada pe locul 26.

In cadrul finalei care va avea loc pe 29 mai, Romania va intra in concurs cu numarul 19.