(P) Greii rockului mondial vor ajunge vara aceasta la Cluj Napoca in data de 15 august,biletele pentru concertul care va avea loc in parcarea mall-ului Polus Center fiind disponibile pe site-ul www.servuscluj.ro.

In doar 4 zile de la lansarea pe piata, 10 la suta din cele 35.000 de bilete (audienta estimata de organizatori) au fost deja cumparate, interesul fiind sporit si de pretul acestora: 100 lei.

Evenimentul este prezentat de clubul de fotbal CFR 1907 Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.

Liviu Alexa, organizatorul concertului, crede ca acest eveniment va schimba mult industria de gen: "In afara Bucurestiului, putine au fost numele cat de cat mari, de anvergura, care au cantat pentru romani. Iron Maiden este de departe cel mai mare nume care va canta in Transilvania: a fost nevoie sa treaca 20 de ani ca sa se intample asta. Reactiile fanilor sunt extraordinare: si-au cumparat bilete fani din toate judetele tarii, dar si din strainatate: din Mexic, din Belgia, Bulgaria, Norvegia, Spania, Irlanda, ba avem chiar si o familie cu doi copii care va veni special pentru Iron Maiden la Cluj tocmai din Australia".

Iron Maiden se bucura de o cariera impresionanta, ce insumeaza peste 3 decenii de activitate, 14 albume lansate pana in prezent, 70 de milioane de exemplare vandute si peste 20 de distinctii acordate de-a lungul timpului, printre cele mai recente numarandu-se un Brit Award pentru “cea mai buna reprezentatie live” in 2009, premiul BBC Heavy Metal World Cup pentru “cea mai buna trupa de heavy metal a tuturor timpurilor” precum si un premiu Juno acordat pentru DVD-ul anului - "Flight 666" – documentarul realizat in cadrul turneului “Somewhere Back In Time”.

Concertul Iron Maiden va fi deschis de trupa Cargo.