(P) Ca sa ii vada pe greii heavy metalului mondial, fanii trupei Iron Maiden ar face orice sacrificii. Pe site-ul www.servuscluj.ro, unde s-au pus in vanzare biletele pentru concertul ce va avea loc in 15 august 2010 la Cluj-Napoca (pret bilet: 100 lei, locatie: parcarea Polus Center), s-au inscris deja fani din toate colturile Romaniei, dar si din cele mai indepartate colturi ale lumii.

"O familie din Australia compusa din parinti si doi adolescenti, o gasca de prieteni din Mexic, doi frati din Norvegia, niste rockeri inraiti din Berlin, sunt cateva dintre exemplele de fani care nu vor rata concertul de la Cluj. Sunt surprins insa de reactia extraordinara a fanilor din Romania: primim cereri de cate 10-15 bilete odata, nu exista judet al Romaniei care sa nu fie reprezentat la concertul din 15 august!", spune Liviu Alexa, din partea organizatorilor Imagistica si Iconica.

Una dintre cele mai bune trupe "live"

Dar ce-i face pe fanii din intreaga lume sa iubeasca aceasta trupa?

"Iron Maiden este o trupa ce face show-uri extraordinare. Nu degeaba au primit anul trecut la Brit Awards votul pentru "Best British Live Act". Sunt niste artisti extraordinari de talentati care si-au creat o legatura speciala cu fanii. La concertele Iron Maiden publicul canta incontinuu, iar Bruce Dickinson nu sta o clipa locului. Maiden, alintul fanilor pentru trupa, face spectacole memorabile. Si daca nu esti fan Maiden, merita sa vii sa vezi ce inseamna o trupa care, timp de trei decenii, a facut muzica fara compromisuri", mai adauga Liviu Alexa despre concertul prezentat de clubul de fotbal CFR 1907 Cluj.

Si pretul biletelor este astfel "croit" pentru ca toti iubitorii genului sa si-l permita: "100 de lei e un pret foarte ok pentru toti fanii, mai ales pentru cei care nu au avut posibilitatea sa se deplaseze pana la Bucuresti pentru asemenea spectacole de anvergura. E cel mai mare artist ce concerteaza in 20 de ani in afara Bucurestiului, eu zic ca vom strange macar 35.000 de oameni la Cluj".