Biletele la categoria Gazon B (140 lei) la concertul Aerosmith de pe 18 iunie s-au terminat, informeaza organizatorii. Dupa ce aceasta categorie a fost suplimentata in urma relocarii concertului la Zone Arena, locurile cele mai ieftine au fost vandute din nou in totalitate. In acest moment, mai sunt disponibile trei categorii de bilete: Gazon A - 190 lei, Golden Ring - 330 lei, tribuna VIP (locuri pe scaune) - 590 lei.

AerosmithFoto: aeroforceone.com

Dupa ce a ajuns in America de Sud cu turneul Cocked, Locked, Ready To Rock (in Costa Rica au sustinut cel mai mare concert din istoria tarii), formatia Aerosmith sustine 11 showuri in aceasta perioada, in Europa.

Trupa se va intoarce apoi in Statele Unite, pentru 18 spectacole pe pamant nord-american. Vizita in State va incepe pe 23 iulie in Oakland, California. Reprezentatia de pe Fenway Park, programata pentru 14 august, a stabilit un nou record in materie de vanzari, biletele fiind epuizate la numai 23 de minute de la punerea lor in vanzare. Steven Tyler le-a promis fanilor sai de acasa ca “o sa aducem rock sa va tina pana la mijlocul saptamanii urmatoare!”.

Aerosmith aniverseaza 40 de ani de existenta, fiind inclusi pentru activitatea prodigioasa in Rock and Roll Hall of Fame si adunand de-a lungul carierei 4 premii Grammy, 8 trofee American Music Awards, 6 premii Billboard si 12 MTV Music Awards. Trupa se poate mandri cu peste 150 de milioane vandute.

Biletele la pretul de 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Spectacolul Aerosmith in Romania este organizat de Events.​