In urma solicitarilor, biletele Gazon A si tribuna VIP pentru Ciuc Summer Fest au fost suplimentate, informeaza organizatorii. Festivalul se va desfasura la Zone Arena, in perioada 16-18 iulie, aducand pe scena formatii ca Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Cele mai dorite locuri au fost cele din Gazon A in zilele de 16 si 17 iulie (cand capetele de afis vor fi Faithless, respectiv Pink Martini) si cele din tribuna VIP din data de 18 iulie (avandu-l ca headliner pe Gary Moore), acestea fiind sold-out cu mai putin de trei saptamani inainte de festival.

Pentru a putea acomoda un numar mai mare de spectatori in aceste categorii, echipa de productie a festivalului va opera modificari de ordin logistic pentru extinderea si reamenajarea suprafetei, biletele suplimentare fiind puse deja in vanzare.

Tichetele pentru Ciuc Summer Fest, disponibile in toate categoriile si pentru toata durata festivalului - respectiv 90 de lei in Gazon B, 160 de lei pentru Gazon A si 220 de lei pentru Tribuna VIP - pot fi achizitionate la acest pret de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea in zona de festival, in incinta complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, si ii va avea ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, alaturi de care vor concerta si Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.