Vestea ca jucatorul portughez Cristiano Ronaldo a devenit tata a fost anuntata public prin intermediul Twitter-ului, scrie telegraph.co.uk, care prezinta o lista cu anunturi celebre facute prin intermediul site-ului de microblogging. Twitter sarbatoreste zilele aceastea doborarea unui nou record: peste 1000 de tweet-uri postate in fiecare secunda. La mijlocul lunii aprilie, site-ul depasea bariera de 100 de milioane de utilizatori.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • in luna iunie, Larry King anunta ca se va retrage de la emisiunea sa de la CNN: "Este timpul sa-mi atarn bretelele in cui".
  • in aceeasi saptamana, Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, anunta ca va participa pentru ultima oara in cadrul celebrului tur de ciclism: "Si da, acesta va fi ultimul meu Tur al Frantei. A fost un drum minunat. Astept cu nerabdare cele trei mari saptamani".
  • in mai, compania de PR a lui Cheryl Cole a confirmat ca artista va divorta de sotul ei, jucatorul englez de fotbal Ashley Cole: "Putem confirma divortul. Nu avem ale comentarii"
  • tot in mai, presedintele venezuelean Hugo Chavez anunta ca o platforma de extractie de gaze naturale s-a scufundat in Marea Caraibilor: "Vestea buna este ca cei 95 de muncitori au fost salvati". Doua nave exploreaza la aceasta ora zona, a adaugat Chavez, incheindu-si postarea cu mesajul "VivaVENEZUELA!!!".
  • in luna aprilie, Jim Carrey si Jenny McCarthy au anuntat ca se despart: "Eu si Jenny tocmai pus punct relatiei noastre de cinci ani. Sunt recunoscator pentru momentele de fericire pe care le-am impartit si ii doresc tot binele din lume"
  • in martie, actritele Demi Moore si Nia Vardalos au impiedicat o posibila tentativa de sinucidere, dupa ce au citit mesajele publicate de un tanar american pe Twitter: "Nu mai am niciun motiv sa traiesc", scria tanarul de 18 ani pe contul lui Demi Moore, adaugand ca este "pe punctul de a se spanzura de un copac de langa locuinta sa, pentru a-si pune capat vietii". In aprilie 2009, tot Demi Moore contribuise la salvarea unui alt tanar care ii scrisese pe contul de Twitter ca isi va pune capat vietii.

Zilele trecute, Twitter a depasit bariera de 1000 de tweet-uri pe secunda, dupa ce la mijlocul lunii aprilie inregistra un record de 100 de milioane de utilizatori

La sfarsitul lui mai, site-ul inregistra doua miliarde de tweet-uri pe parcursul unei singure luni, pentru ca in iunie sa se ajunga la 2,3 miliarde. ​