Actorii spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, ambii premiati cu Oscar, s-au casatorit la inceputul acestei luni in Bahamas, in cadrul unei ceremonii private, a confirmat miercuri, pentru AFP, agentul actritei.

Javier Bardem si Penelope CruzFoto: Agerpres

Cuplul "s-a casatorit la inceputul lui iulie, la resedinta din Bahamas a unui prieten. A fost o ceremonie restransa, la care au participat doar rudele apropiate", a declarat reprezentanta actritei, Amanda Silverman, fara sa precizeze data exacta la care a avut loc ceremonia.

Aceasta a mentionat ca Penelope Cruz a purtat o rochie creata de designerul John Galliano, un vechi prieten al actritei.

Penelope Cruz, in varsta de 36 de ani, si Javier Bardem, in varsta de 41 de ani, sunt ambii la prima casatorie.

Cei doi actori s-au cunoscut in 1992, pe platoruile de filmare de la "Jamon, Jamon" (in regia lui Bigas Luna), si s-au cuplat in 2008, cand s-au reintalnit pe marele ecran in "Vicky Cristina Barcelona" (regizat de Woody Allen), film care i-a adus actritei Penelope Cruz un Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin.

Si Javier Bardem a fost recompensat cu Premiul Academiei Americane de Film, in 2007, pentru cel mai bun actor in rol secundar, in thrillerul ''No Country for Old Men''.