Site-ul oficial al lui Florin Chilian a fost tinta unor atacuri informatice, fapt anuntat de artist pe contul sau de Facebook. Artistul a precizat ca, in ciuda incidentului ce a avut loc luni, ii plac hackerii.

Florin ChilianFoto: myspace.com/florinchilianroton

"E gata! :)))) Mi-au facut praf site-ul:))))", a fost raspunsul lui Chilian la gestul unui hacker care s-a semnat sub numele de Silver Fox.

"Si cu toate astea mie-mi plac hackerii:))))…”, mai scrie Florin Chilian pe pagina sa de Facebook, adaugand ca i-a trimis un mail faptasului pentru a-l felicita, la adresa lasata sub mesajul "Silver Fox was here".

"Pe mine doar ma amuza asta cu site-ul. Nu sint, defel, vreo miza pentru hackeri... toate ale mele sint mai mult decat publice... Ei sint aberatia care ar trebui sa mentina sanatatea sistemului si asta e ok, dar parca as vrea sa vad cum incep... sa se ia in serios baietii astia cu spartul de siteuri: )))) si trec la ceva actiuni utile:)))). Il reparam noi cumva pe site:))))"

Artistul a precizat ca nu hackerii sunt cei care il enerveaza, ci site-urile care ofera utilizatorilor posibilitatea de a descarca ilegal noul sau album, lansat in luna iunie 2010 si intitulat Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi!.​