Realizatoarea americana de televiziune Oprah Winfrey i-a surprins, luni, pe spectatorii emisiunii sale, oferindu-le tuturor celor care se aflau in platou o excursie in Australia, transmite AP. Anuntul a fost facut de Winfrey in ziua in care a debutat cel de-al 25-lea sezon al emisiunii "The Oprah Winfrey Show". Acesta urmeaza sa fie ultimul sezon al emisiunii.

Bucurie in studioul emisiuniiFoto: Captura Youtube.com

AP scrie ca, de-a lungul intregii emisiuni, Oprah Winfrey le-a spus spectatorilor din studio ca ar putea sa-i duca intr-o excurise la New York, Philadelphia sau Los Angeles. Ulterior insa, ea a afirmat ca ultimul sezon al emisiunii sale merita ceva "mai mare".

"Asa incat m-am gandit unde as vrea sa merg cel mai mult", a declarat ea, adaugand: "Poate ar trebui sa va iau pe toti in cealalta parte a lumii. Mergem in Australia".

In acel moment, o replica a unui avion Qantas Air Lines a fost adus pe scena, iar din el a coborat actorul John Travolta, imbracat in uniforma pilotilor companiei australiene.

AP scrie ca nu este prima data cand Winfrey ofera daruri celor din public. In urma cu sase ani, in ziua in care a debutat cel de-al 19-lea sezon al emisiunii, ea a oferit cate o masina fiecarei persoane din public.

Potrivit informatiilor, Winfrey si spectatorii sai vor merge in Australia in luna decembrie, pentru o excursie de opt zile. Luni, in public s-au aflat unii dintre cei mai devotati fani ai emisiunii "The Oprah Winfrey Show".

Winfrey este una dintre cele mai cunoscute realizatoare de televiziune din lume si una dintre cele mai influente personalitati ale show-biz-ului de peste Ocean. De-a lungul vremii, ea a avut ca invitati in emisiunea sa vedete si personalitati publice precum Michael Jackson, Julia Roberts, Tom Cruise, George W. Bush si Barack Obama.

Acesta este ultimul sezopn al emisiunii "The Oprah Winfrey Show." Realizatoarea Tv urmeaza sa-si lanseze, la 1 ianuarie 2011, canalul Oprah Winfrey Network (OWN).