Margareta Irimia, mama gemenelor din trupa Cheeky Girls, a declarat ca fiica ei Gabriela, prinsa in timp ce fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, incerca de fapt sa se documenteze pentru un rol, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit mamei, Gabriela ar fi luat hotararea de a fura dintr-un magazin, deoarece isi dorea sa se documenteze pentru un rol dintr-un film, regizat de Jason Cook. In acest film ea ar urma sa interpreteze rolul unei sotii de gangster.

"Gabriela era ingrijorata, deoarece acel rol nu se potriveste deloc cu imaginea dulce a trupei Cheeky Girls si credea ca ii va fi extrem de greu sa interpreteze rolul sotiei unui gangster. Era si plictisiata si atunci a decis sa dea o raita sa vada daca poate deveni gangster. Era disperata si credea ca nu va putea sa faca acest rol", a declarat Margareta Irimia.

Gabriela Irimia, una dintre cele doua gemene romance componente ale formatiei Cheeky Girls si fosta logodnica a ex-parlamentarului britanic Lembit Opik, a fost retinuta de Politie dupa ce a fost prinsa furand produse in valoare de 40 de lire sterline dintr-un magazin Sainsbury din orasul Wilmslow, comitatul Cheshire, anunta Daily Mail. Romanca a fost dusa la cea mai apropiata sectie de Politie, unde a fost interogata, apoi a primit un avertisment.