Actorul american Charlie Sheen, care a iesit recent din spital, in urma unei crize de dureri abdominale, a lasat marti sa se inteleaga ca nu are de gand sa-si indrepte comportamentul, relateaza AFP.

"Am fost treaz timp de cinci ani in urma cu mult timp, a fost atat de plictisitor", a afirmat el, intr-o discutie cu realizatorul Dan Patrick, la DirecTV/Fox Sports Radio.

"Nu era autentic, nu era ceea ce sunt eu", a adaugat el.

Charlie Sheen tine prima pagina a presei internationale in urma numeroaselor scandaluri legate de consum de droguri, prostitutie si regini ale industriei porno.

In urma cu doua saptamani, a inceput o cura de dezintoxicare dupa ce a fost internat in urma unor "violente dureri abdominale" provocate, spun tabloidele, de o noapte de abuzuri.

Spitalizarea sa a determinat oprirea filmarilor la serialul "Two and a Half Men" in care Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, joaca rolul unui bogat celibatar.

Actorul este in proces de divort dupa ce a recunoscut ca si-a agresat cea de-a treia sotie. A scapat de inchisoare doar in urma unei intelegeri cu justitia americana.

Charlie Sheen a luat in ras aceste probleme, afirmand ca drogurile sunt rele, desi nu pentru toata lumea. "Va spun sa stati departe de crack, si cred ca acesta e un sfat bun, cel putin daca nu poti gestiona asta din punct de vedere social. Daca poti gestiona social, da-i inainte, dar nu multa lume poate face asta, stii...", a comentat el.