Cantaretul George Michael si partenerul sau, Kenny Goss, un om de afaceri texan in varsta de 51 de ani, s-au despartit dupa 15 ani de relatie, anunta The Telegraph. Potrivit jurnalistilor britanici, Kenny Goss a fost cel care a pus punct relatiei, una dintre cauze fiind problemele cu drogurile ale starului. Nu se stie cu exactitate de cat timp s-au separat cei doi, insa apropiatii cuplului sustin ca acestia aveau probleme de cativa ani.

George Michael si Kenny Goss formau un cuplu de 15 ani, insa relatia lor a fost facuta publica in aprilie 1998, dupa ce George Michael a fost arestat intr-o toaleta publica din Beverly Hills pentru "acte indecente". In urma incidentului, artistul si-a facut publica orientarea homosexuala si relatia cu Kenny Goss.

George Michael a aparut adesea pe prima pagina a ziarelor de scandal din cauza problemelor sale cu drogurile si a vizitelor dese la inchisoare.

In toamna anului trecut, starul a fost inchis timp de 8 saptamani pentru conducerea sub influenta drogurilor, dupa ce intrase cu masina intr-un magazin din Londra in luna iulie. Si in 2007, Politia i-a suspendat lui Michael permisul de conducere pe o perioada de 2 ani, dupa ce a fost prins conducand sub influenta unor droguri cu prescriptie medicala.