Dupa o finala incendiara in care toti concurentii s-au prezentat admirabil, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent"s-a clasat Adrian Tutu. Dintre cei 12 finalisti publicul a desemnat un singur castigator, care a meritat sa intre in posesia a 120.000 de euro, pe Adrian Tutu, scrie Mediafax.

Adrian Tutu, castigatorul primei editii Romanii au talentFoto: Captura YouTube

Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii si juriul cu vocile lor deosebite. "Ma simt foarte emotionat. Nu mai am cuvinte. Va multumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele sa aiba un mesaj bun pentru voi", a spus emotionat Adrian Tutu, cand a aflat ca este castigator al show-ului "Romanii au talent".

Adrian Tutu, in varsta de 19 ani, a venit la preselectia "Romanii au talent" deoarece pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda. Si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept si s-a mutat singur in apartamentul lasat de parintii lui. A muncit pe santier, insa nicio clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

El crede ca pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui. Adrian Tutu a trebuit sa renunte la scoala si munceste in diverse locuri pentru a putea sa se intretina singur.

Mai multe informatii despre castigator, pe site-ul emisiunii.