Judecatoria Buftea a decis, luni, ca micuta Irina Columbeanu sa ii fie incredintata tatalui ei, Irinel Columbeanu, anunta televiziunile de stiri. Irinel Columbeanu a obtinut custodia temporara a fiicei sale pana la pronuntarea definitiva a divortului.Potrivit Mediafax, hotararea poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Monica Columbeanu a inaintat, la sfarsitul lunii februarie, cererea de divort la Judecatoria Buftea, dupa aproape 5 ani de la casatoria cu omul de afaceri.

In ultimele trei luni, Irina Columbeanu a fost incredintata, pe rand, de catre magistrati, pentru perioade de cateva saptamani, atat tatalui, cat si mamei ei.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la locuinta de la Izvorani a sotului sau pe 15 aprilie, dupa ce, in urma investirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucuresti, a venit de la resedinta sotului ei insotita de un executor judecatoresc, avocati si politie.

La termenul de luni, magistrata de la Judecatoria Buftea a fost recuzata de avocatii fotomodelului Monica Columbeanu, din motive de partinire fata de sotul clientei lor, cererea apararii fiind insa respinsa, desi nu i s-a permis sa-si prezinte solicitarea in scris, motivat si documentat.

"Judecatoria Buftea a respins ca nelegala cererea Monicai Columbeanu privind faptul ca ancheta sociala privind solutionarea solicitarii de reincredintare a minorei sa se faca la noul apartament al acesteia din sectorul 2 al Capitalei, pe motiv ca Monica ar fi ascuns existenta acestui domiciliu, "dovedind partinire si lipsa de obiectivitate"", au informat, luni, avocatii Tripona Murgu si Ionut Dojana.