Locuinta din Londra in care Amy Winehouse a fost gasita fara suflare sambata dupa-amiaza s-a transformat duminica in loc de pelerinaj. Sute de fani ai artistei au adus aici flori, lumanari sau portrete ale lui Amy Winehouse si au lasat mesaje pentru cantareata: "Noi toti te iubim si vom continua sa te iubim. Legenda ta va continua sa traiasca" sau "F**k the death, live 4ever".

Foto:

Amy Winehouse (27 de ani) a fost gasita fara suflare, sambata dupa-amiaza, in apartamentul sau din Londra. Presa britanica a speculat ca ar fi fost vorba despre o supradoza, insa politia londoneza a calificat zvonurile drept "nepotrivite", anuntand ca data examenului medico-legal care va stabili cauza mortii artistei urmeaza sa fie fixata luni.

In varsta de doar 27 de ani, Amy Winehouse se lupta, de cativa ani, cu dependenta de alcool si droguri. In vara aceasta, artista a fost nevoita sa isi anuleze un turneu european (care includea si un concert in Romania, pe 15 august), dupa ce in urma cu o luna a fost huiduita de spectatori la concertul de la Belgrad, unde a urcat beata pe scena.

Amy Winehouse lucra in aceasta perioada la cel de-al treilea album al sau. Solista marturisea in primavara acestui an, pe site-ul sau, ca "Nu stim inca cum vor suna piesele, sau despre ce vor fi versurile. Dar, fiti siguri, va face, inca o data, lumea sa se ridice in picioare si sa asculte".