Cantareata Amy Winehouse va fi inmormantata marti, la ceremonie urmand sa participe doar membrii familiei si prietenii apropiati ai artistei, anunta AFP. Potrivit traditiei evreiesti, ea trebuie inhumata cat mai repede posibil. Trupul neinsufletit al cantaretei a fost supus luni examenului medico-legal, insa cauza decesului nu a fost facuta publica. Locul si ora ceremoniei nu au fost anuntate, insa se stie ca resedinta familiei cantaretei este in Southgate, in nordul Londrei.

Amy WinehouseFoto: Reuters

Amy Winehouse (27 de ani) a fost gasita fara suflare, sambata dupa-amiaza, in apartamentul sau din Londra. Presa britanica a speculat ca ar fi fost vorba despre o supradoza, insa politia londoneza a calificat zvonurile drept "nepotrivite".

In varsta de doar 27 de ani, Amy Winehouse se lupta, de cativa ani, cu dependenta de alcool si droguri. In vara aceasta, artista a fost nevoita sa isi anuleze un turneu european (care includea si un concert in Romania, pe 15 august), dupa ce in urma cu o luna a fost huiduita de spectatori la concertul de la Belgrad, unde a urcat beata pe scena.

Amy Winehouse lucra in aceasta perioada la cel de-al treilea album al sau. Solista marturisea in primavara acestui an, pe site-ul sau, ca "Nu stim inca cum vor suna piesele, sau despre ce vor fi versurile. Dar, fiti siguri, va face, inca o data, lumea sa se ridice in picioare si sa asculte".