Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet​

INTERVIU Chef Eddy Seys - Imaginea nevazuta a fenomenului „Haute-cuisine“

de Constantin Baches     StyleReport.ro
Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:19 Life | Style Report

Biban cu sparanghel
Foto: Constantin Baches
Am ajuns in bucataria lui Eddy Seys pentru a intelege mai bine ce inseamna gastronomie franceza. Am descoperit in schimb o viziune completa despre ce si cum se gateste in lume, din Franta in India, de la bordul unui submarin atomic pana in bucataria unui boutique hotel din Romania.


Citeste mai multe despre   



















1767 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Actrita Mila Kunis a primit titlul "Femeia anului" din partea Universitatii Harvard
"Cea mai cautata, vivace si fermecatoare actrita de la Hollywood"...
Bancul zilei: Cand barbatii gandesc profund
Cind un barbat are de luat o decizie importanta... inchide ochii, isi cuprinde capul in miini, si-asculta constiinta, gindeste profund, apoi proclama...
Bancul zilei: Despre licitatii si infrastructura
Dumnezeu s-a saturat vazand ca lumea tot trecea din Rai in Iad si invers. A hotarat sa faca un gard intre Rai si Iad. A chemat pe Sf.Petru, organizatorul de licitatii si i-a cerut sa-i gaseasca cei mai buni constructori. Sf. Petru, dupa indelungi licitatii electonice a adus in fata Domnului 3 constructori: un francez, un american si un roman...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri