Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Cum s-a agatat homarul cu clestii de statutul de mancare gourmet

de D.A.     StyleReport.ro
Miercuri, 12 iunie 2013, 14:12 Life | Style Report

Homarul nu a fost dintotdeauna o mancare de lux
Foto: Flickr / The Vault DWF
Pornind de la pret, modul de pregatire si prezentare, homarul are toate ¬coordonatele¬ unei delicatese culinare. In urma cu doar un secol insa, a servi homar intr-un restaurant cu pretentii ar fi fost jignirea suprema atat pentru bucatar cat si pentru client. Ce a determinat saltul?



Citeste mai multe despre   






















1049 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: In rai
3 tipi mor in acelasi timp si ajung in rai, unde din pacate, mai este un singur loc.  Sf. Petru hotaraste sa intre cel care are cea mai interesanta poveste...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri