Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Cum s-a agatat homarul cu clestii de statutul de mancare gourmet

de D.A.     StyleReport.ro
Miercuri, 12 iunie 2013, 14:12 Life | Style Report

Homarul nu a fost dintotdeauna o mancare de lux
Foto: Flickr / The Vault DWF
Pornind de la pret, modul de pregatire si prezentare, homarul are toate ¬coordonatele¬ unei delicatese culinare. In urma cu doar un secol insa, a servi homar intr-un restaurant cu pretentii ar fi fost jignirea suprema atat pentru bucatar cat si pentru client. Ce a determinat saltul?



Citeste mai multe despre   



















1051 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Actrita Mila Kunis a primit titlul "Femeia anului" din partea Universitatii Harvard
"Cea mai cautata, vivace si fermecatoare actrita de la Hollywood"...
Bancul zilei: Cand barbatii gandesc profund
Cind un barbat are de luat o decizie importanta... inchide ochii, isi cuprinde capul in miini, si-asculta constiinta, gindeste profund, apoi proclama...
Bancul zilei: Despre licitatii si infrastructura
Dumnezeu s-a saturat vazand ca lumea tot trecea din Rai in Iad si invers. A hotarat sa faca un gard intre Rai si Iad. A chemat pe Sf.Petru, organizatorul de licitatii si i-a cerut sa-i gaseasca cei mai buni constructori. Sf. Petru, dupa indelungi licitatii electonice a adus in fata Domnului 3 constructori: un francez, un american si un roman...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri