Elena Erkhova aka "Super babushka", o batrana in varsta de 90 de ani din Siberia, supravietuitoare a celui de-al Doilea Razboi Mondial, face furori pe internet. In mai putin de un an de cand si-a facut cont pe Instagram, baba Lena, asa cum mai este numita, a reusit sa stranga un numar de aproape 50.000 de followers (urmaritori) datorita fotografiilor din calatoriile sale prin lume. Atunci cand isi pregateste vacantele, Elena cauta cele mai ieftine oferte si mananca putin, iar banii ii are stransi din pensie si din vanzarea de flori.

HotNews.roFoto: Hotnews

Baba Lena nu a avut ocazia sa calatoreasca atunci cand era tanara, iar prima oara cand si-a parasit tara mama avea 83 de ani. Ea a ajuns in atentia mass-media dupa ce o tanara din Kiev a postat pe pagina sa de Facebook povestea batranei, pe care a intalnit-o intr-o vacanta in Vietnam.

Astfel, povestea babei Lena a devenit virala, iar ulterior si-a facut cont pe Instagram, unde desi nu posteaza des, are zeci de mii de admiratori care o incurajeaza. Pe Instagram o gasiti dupa numele babushka_1927.

Cu ajutorul unor admiratori de pe Instagram a ajuns si in cea mai recenta destinatie de vacanta. Membrii unui club de motociclisti au invitat-o pe Super Babushka sa li se alature intr-un tur de aproape 8.000 de kilometri cu motocicleta, pentru a vizita o expozitie de arta dintr-un oras german.

Recent, Elena Erkhova si-a sarbatorit cea de-a 90-a aniversare in Republica Dominicana.

Sursa foto: Instagram