Simti ca a venit timpul sa incerci prima ta prajitura. Dar de unde sa incepi? Te imparti intre cariera, familie si prieteni, iar putinul timp liber ai prefera sa-l dedici pasiunilor tale, nu sa-l pierzi experimentand in bucatarie.

Concurs foto Dr. OetkerFoto: Dr. Oetker
  • UPDATE Concursul foto "Gateste dulce, fara griji si fara cuptor si Dr. Oetker te premiaza!" s-a incheiat. Multumim pentru inscriere! Castigatorul va fi anuntat pe 3 septembrie.
  • Incearca si tu orice prajitura fara coacere, pentru un desert racoros . Trimite-ne o fotografie cu rezultatul pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro, alaturi de o descriere sugestiva si poti castiga un mixer si trei mixuri cu prajituri fara coacere de la Dr. Oetker! Mult succes!

Hai sa iti spunem un secret: nu ai de ce sa te temi, sa traiesti cu impresia ca nu vei egala niciodata deserturile bunicii sau ca vei fi nevoita sa sacrifici timp pretios. Prajiturile de la Dr. Oetker nu au nimic de-a face cu asta! Sunt delicioase si usor de facut de catre oricine. Asadar, fa si tu prima ta prajitura si apoi experimenteaza cu incredere si alte deserturi!

Retetele fara coacere de la Dr. Oetker sunt facil si rapid de preparat;. Prajiturile sunt usoare, racoroase si delicioase. Perfecte pentru vara. Perfecte pentru a impresiona. Retetele pot fi facute in varianta clasica sau in zeci de alte feluri, dupa preferintele si imaginatia ta. Desertul iti este dedicat tie si celor dragi, iar timpul liber economisit ii este dedicat hobby-urilor tale.