MUZICĂ
Primele nume confirmate la Untold 2021: Ce DJ ��i ce trupe vor urca pe scenele festivalului în septembrie / Cât cost�� abonamentele ��i biletele David Guetta, Martin Garrix ��i Dimitri Vegas&Like Mike sunt printre primii DJ-i confirma��i la festivalul Untold 2021 ce va avea loc în luna septembrie la Cluj Napoca, anun���� organizatorii evenimentului.
Artistele autentice din str��in��tate ��i din România care fac muzic�� pentru Genera��ia Z ��i schimb�� defini��ia succesului Succesul unor artiste precum Olivia Rodrigo, Billie Eilish sau Demi Lovato reprezint�� o schimbare de paradigm�� în climatul muzicii pop. De la cânt��re��e care promoveaz�� o imagine perfect�� prin piese despre iubire, desp��r��ire ��i distrac��ie, gen Beyonce, Rihanna, Taylor Swift sau Katy Perry, top-urile interna��ionale s-au umplut de un alt tip de artist, mult mai autentic în exprimare. E o schimbare care se simte ��i în România.
Britney Spears spune c�� nu ��tie dac�� va mai concerta vreodat�� Cânt��rea��a american�� Britney Spears a afirmat, într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, c�� nu ��tie dac�� va mai concerta vreodat��.
Înc�� un artist care ia o sum�� uria���� pentru catalogul s��u muzical: David Guetta prime��te 100 de milioane de dolari de la Warner Music David Guetta, DJ-ul cunsocut pentru titluri precum "Titanium", "I Got A Feeling" ��i "Hey Mama", ��i-a vândut catalogul muzical companiei Warner Music pentru o sum�� cu nou�� cifre.
Diana Ross va lansa primul album dup�� 15 ani de pauz��: ”Thank You” AUDIO Cânt��rea��a american�� Diana Ross va lansa toamna aceasta albumul „Thank You” ��i a prezentat single-ul care d�� titlul materialului discografic, relateaz�� News.ro.
VIDEO Primul videoclip al lui Michael Jackson care dep����e��te pragul de 1 miliard de vizualiz��ri pe YouTube Videoclipul "Billie Jean” este primul al lui Michael Jackson care dep����e��te pragul de 1 miliard de vizualiz��ri unice pe YouTube ��i al treilea din anii 1980 care reu��e��te aceast�� performan����.
Rockerii de la Foo Fighters, acuza��i de „segrega��ionism” dup�� un concert doar pentru fanii vaccina��i anti-Covid Trupa Foo Fighters a sus��inut mar��i sear�� un concert în California la care au putut participa doar persoane vaccinate anti-Covid, lucru care a stârnit nemul��umiri ��i a motivat zeci de persoane s�� protesteze în fa��a s��lii Canyon Club, relateaz�� revista Variety citat�� de News.ro.���
Trupa italian�� Måneskin, câ��tig��toare la Eurovision, este acuzat�� de plagiat: „Nu am copiat pe nimeni!” Trupa italian�� Måneskin, câ��tig��toare a concursului muzical Eurovision 2021, a fost acuzat�� c�� ar fi plagiat melodia „You want it, you’ve got it” a forma��iei olandeze The Vendettas. Muzicienii italieni recunosc c�� exist�� „similitudini”, dar asigur�� c�� nu „cuno��teau acest cântec”.
Elton John avertizeaz�� în leg��tur�� cu o "catastrof�� iminent��" pentru arti��tii britanici: Suntem în mare pericol s�� pierdem o genera��ie întreag�� de talente Cânt��re��ul Elton John cere Guvernului de la Londra s�� g��seasc�� o solu��ie pentru a facilita turneele arti��tilor britanici în Uniunea European�� dup�� Brexit ��i avertizeaz�� în leg��tur�� cu o "catastrof�� iminent��" ��i cu pierderea unei "genera��ii de viitoare talente" din cauza restric��iilor de c��l��torie adoptate dup�� ce Marea Britanie a p��r��sit Uniunea European��, scriu AFP ��i DPA.
Actri��a Keira Knightley spune c�� a fost h��r��uit��: Toate femeile pe care le cunosc au fost Keira Knightley a spus c�� h��r��uirea sexual�� este o problem�� atât de mare încât ”efectiv” nu cunoa��te vreo femeie care s�� nu fi fost vizat��, aici incluzându-se ��i pe ea. Actri��a a spus c�� situa��ia este extrem de deprimant��, potrivit The Guardian.
Electric Castle 2021 - edi��ie special��, în luna august/ E al doilea mare festival anun��at pentru aceast�� var��, dup�� Untold Festivalul Electric Castle 2021 se va desf����ura într-o edi��ie special��, în luna august, în 30 de spa��ii din Cluj-Napoca ��i Bon��ida. Anun��ul edi��iei speciale Electric Castle 2021 vine dup�� ce luna trecut�� organizatorii hot��râser�� amânarea festivalului pentru 2022. Este al doilea mare festival anun��at în România pentru aceast�� var��, dup�� Untold.
OFICIAL Festivalul Untold 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie. Care sunt condi��iile de acces, cât cost�� biletele ��i de unde pot fi cump��rate Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, va fi organizat între 9 ��i 12 septembrie 2021, fiind a��tepta��i sute de mii de oameni, au anun��at luni organizatorii. Festivalul de la Cluj-Napoca fusese programat ini��ial pentru luna august 2021, dar organizatorii spun c�� mutarea acestuia în luna septembrie reprezint�� o extra garan��ie c�� evenimentul se va putea ��ine în acest an în cele mai bune condi��ii. Primele abonamente vor fi disponibile de joi, 10 iunie. Potrivit regulilor adoptate de c��tre Guvern, din 1 iunie este permis�� organizarea de festivaluri, concerte sau alte evenimente culturale cu peste 1.000 de participan��i, cu condi��ia ca ace��tia s�� fie vaccina��i.
De la „Gangnam Style” la BTS: Revenirea K-Pop-ului, muzica cu miliarde de vizualiz��ri pe YouTube, ascultat�� ��i de Biden��� A trecut aproape un deceniu de la lansarea hit-ului „Gangnam Style”, prima pies�� din istorie cu peste un miliard de vizualiz��ri pe YouTube. A fost cel mai mare succes din scena K-pop, un gen muzical care revine din nou în aten��ia Occidentului. De data asta nu e vorba despre un one-hit-wonder. Trupele de K-pop î��i doresc s�� devin�� prezentul ��i viitorul muzicii mainstream.
Balerina Carla Fracci a murit la vârsta de 84 ani / Ministrul italian al culturii: "Cea mai mare. Divin�� ��i etern��. Plin�� de dragoste pentru dans” Carla Fracci, cea mai cunoscut�� stea a dansului italian, a murit la vârsta de 84 de ani, joi, la Milano unde ��i-a realizat cea mai mare parte a carierei, la prestigiosul Teatru Scala, a anun��at institu��ia milanez��, potrivit News.ro.
Bob Dylan a împlinit 80 de ani: a început s�� cânte în cafenele ��i a ajuns o legend�� Unul dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor, Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman pe numele sau real) s-a n��scut în Duluth, Minnesota, SUA, la 24 mai 1941. A crescut în Hibbing, Minnesota, de la vârsta de ��ase ani. A înv����at s�� cânte singur la pian ��i chitar��, punând bazele unei trupe rock&roll numit�� Golden Chords, în perioada în care se afla în liceu, pe care l-a absolvit în 1959. Bob Dylan a fost distins joi cu Premiul Nobel pentru Literatura pe anul 2016, fiind premiat pentru "crearea de noi forme de exprimare poetica in marea traditie a muzicii americane". Bob Dylan este primul muzician din istorie distins cu Premiul Nobel.
New York Times: Ce am aflat dup�� marea final�� a Eurovision 2021 Concursul Eurovision din 2021 a fost un experiment temerar pentru dep����irea crizei coronavirusului, dar a fost ��i mai mult decât atât. Ce altceva ne-a mai spus? – noteaz�� ziarul american The New York Times.
VIDEO Eurovision 2021: Videoclip controversat cu solistul trupei Maneskin, devenit viral / Anun��ul organizatorilor Solistul trupei italiene Maneskin, câ��tig��toarea Eurovision 2021, va face un test antidrog, în urma controverselor provocate de un videoclip devenit viral în care solistul Damiano David poate fi v��zut aplecându-se ��i atingând masa cu nasul, în timpul competi��iei de la Rotterdam, au anun��at duminic�� organizatorii concursului, scrie Agerpres, citând AFP. Artistul a respins ferm c�� ar consuma droguri, explicând c�� s-a aplecat pentru c�� chitaristul tocmai sp��rsese un pahar.
VIDEO Eurovision 2021: Concursul a fost câ��tigat de Italia / Topul câ��tig��torilor - UPDATE Trupa italian�� Maneskin a fost declarat�� câ��tig��toarea edi��iei 2021 a concursului de muzic�� Eurovision, desf����urat în Olanda ��i a c��rui final�� a fost transmis�� în noaptea de sâmb��t�� spre duminic��.
VIDEO Eurovision 2021: Paiete ��i extravagan����, a��teptate în finala de sâmb��t�� a concursului / România nu este printre finali��ti / Care sunt favori��ii Finala concursului Eurovision 2021, devenit celebru de-a lungul anilor datorit�� strasurilor, paietelor, costumelor extravagante ��i cântecelor ritmate, va marca marea revenire pe scen�� a acestei competi��ii muzicale, sâmb��t�� sear��, la Rotterdam, în fa��a unui public redus ca dimensiune din cauza restric��iilor adoptate în contextul pandemiei, scrie AFP.
Eurovision 2021: Republica Moldova ��i Bulgaria s-au calificat în final�� VIDEO Republica Moldova ��i Bulgaria se reg��sesc în lista celor zece ����ri care s-au calificat în finala concursului Eurovision 2021, dup�� a doua semifinal��, care a avut loc joi sear�� la Rotterdam.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Câteva motive suplimentare pentru vaccinare
Doi bețivi pe o bancă: - M-am vaccinat Gogule! - Eu nu!- Prostule....
Bancul zilei: Medicul ideal în viziunea soțului
Soțul vine de la un control medical și-i spune soției: -Draga mea, mi-a recomandat medicul striptease și sex oral...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by